Ajánlataink

Az Easy Suites Heviz ÚJRA NYITVA!!!

Kedves Vendégeink!

Az Easy Suites Héviz 2021. május 2-től ismét fogad vendégeket.

Családi pihenés vagy romantikus feltöltődés  – nyitva vagyunk!

Néhány hasznos információval szeretnénk Önöknek szolgálni.

A 194/2021. Kormányrendelet értelmében a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és a felügyeletük alá tartozó 18 év alatti gyermekek számára a szállodák látogathatóvá válnak. A szabályozás értelmében a szállodába szabadidős céllal érkező vendégeket csak védettségi igazolvány birtokában, annak felmutatásával, tudjuk fogadni.

Mivel a védettségi igazolvány arckép nélküli igazolvány, ezért az azon feltüntetett azonosítószámú igazolvánnyal (vagy a személyi igazolvánnyal, vagy a vezetői engedéllyel, vagy az útlevéllel) együtt képes igazolni az igazolványt felmutató személy védettségét.

A védettségi igazolvány meglétét a recepció ellenőrzi. Oltási igazolás, PCR teszt, antitest teszt, stb. nem helyettesíti a kártyát. Kérjük szíves együttműködésüket a jogszabályok betartásában.

Vendégeinket kizárólag védettségi igazolvánnyal fogadhatjuk, oltási igazolással nem helyettesíthető a védettségi igazolvány. Zárójelentéssel sem helyettesíthető a védettségi igazolvány.

Amennyiben kedves vendágeink nem rendelkeznek érvényes védettségi igazolással, úgy őket nem áll módunkban fogadni.

Nem vonatkozik ez a szabály azokra a személyekre, akik üzleti, gazdasági továbbá oktatási tevékenység céljából érkeznek a szálláshelyre, továbbá a Magyar Honvédség, illetve a rendvédelmi szervek állományába tartozó, szolgálati feladatok ellátása érdekében elhelyezett személyek és a kirendelt egészségügyi dolgozók tartózkodására, a koronavírus ellen védett személyre, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyre, de esetükben kötelező a maszk használata a szálloda egész területén, illetve a wellness, fitnesz részleget nem látogathatják.

A szálláshely wellness részlege a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletben meghatározottak megtartása mellett üzemelhet. A szálláshelyen található wellness részleget (szauna, edző-, és fitneszterem stb.) kizárólag azon vendégek látogathatják, akik a koronavírus ellen védett személynek minősülnek.

Külföldi állampolgárok esetében olyan ország által kiállított védettségi igazolással rendelkező vendégeket fogadhatunk, amely ország által kibocsátott védettségi igazolást Magyarország elismeri és ennek tényét a külpolitikáért felelős miniszter a határrendészetért felelős miniszterrel egyetértésében kiadott rendeletében megállapította, és a koronavírus elleni védettségét a részére kiállított koronavírus elleni védettségi igazolás bemutatásával igazolja. A szálláshelyen a védettségi igazolvánnyal rendelkező külföldi állampolgár felügyelete alatt álló, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy is fogadható. A szálláshelyeken fogadható továbbá olyan külföldi személy is, aki üzleti, gazdasági célból érkezett Magyarország területére.

Megértésüket és együttműködésüket a jelenlegi szabályozások betartásában köszönjük.