Ajánlataink

Csapatépítő programok, családi ünnepek, esküvők

Úgy tűnik, megtalálta a tökéletes helyszínt találkozók, kisebb konferenciák, workshopok vagy hangulatos családi, baráti ünnepek számára.

Az Easy Suites Hévíz adottságai kiváló feltételeket biztosítanak konferenciák, tréningek, előadások, céges rendezvények, partnertalálkozók, esküvők lebonyolításához. A rendezvények szüneteiben konyhánk bőséges választéka nyújt megoldást akár egy kávészünethez, akár komplett főétkezéshez.

Technikai felszereltség: széksoros elrendezés – 40 fő, vetítő, a teremben természetes fény biztosított, konyha és kávéfőző van.

Az Easy Suites Hévíz kiváló választás egy esküvőre! Természetesen szükség van egy megfelelő helyre, ahol a menyasszony átöltözik és pihen. Szükséges egy kellemes szálloda, ahol a messzebbről érkező vendégek is lepihenhetnek.

Bármely esemény mellé kiváló kiegészítő, pihentető programot nyújt a termál tó, a tófürdő, valamint számos programot kínál a környék (kenutúra, bortúra, hőlégballon, segway, gokart stb.)

Amennyiben szeretne céges rendezvénye számára különleges helyszínt, kellemes környezetet, személyre szóló, rugalmas szervezést, keresse szállodánkat és mi örömmel állunk rendelkezésére!