Ajánlataink

Hétvége Hévízen

Egy hétvége Hévízen: a test és a lélek harmóniája.

Azok számára, akik belefáradtak a város nyüzsgésébe, és úgy döntöttek, hogy egy kis időbe kikapcsolnak, feltöltődnek, azoknak ajánljuk, hogy töltsenek el egy hétvégét Hévízen a szálláshelyünkön.

A hévízi gyógykúra nemcsak rehabilitációra való, hanem egyaránt szolgálja a megelőzést, pihenést és a felfrissülést is.

A Hévízi-tavat hideg és meleg vizes források egyaránt táplálják, így a víz egész nyáron tökéletesen alkalmas a fürdésre.  Nyáron a tó vize 33-38°C-os, de a leghidegebb időszakokban is eléri legalább a 24°C-ot. A gyógyító vizében oldottan található meg kalcium és magnézium, kénes, enyhén radon-tartalmú, melyet a szerves vegyületek, mikroorganizmusok és az iszap tesznek különlegessé.

Szállodánk Hévíz szívében, mégis nyugodt környezetben, a Tófürdőtől csupán 15 percnyi sétára található. Kényelmes, minden igényt kielégítő tágas szobáinkban pihentető napokat tölthetnek el.

Hévíz környékén mindig sok érdekes program, esemény van, az élet szó szerint pörög, forog!

Hová érdemes ellátogatni a közelben? Hangulatos éttermek, egregyi templom és a pincesor,  Keszthely és környéke (a népszerű Festetics-kastélyon kívül is számtalan látnivalóval szolgál), romantikus várromok (Rezi, Tátika).

Hévíz jelenleg Magyarország egyik legjelentősebb fürdőhelye, ahol minden vendéget sok szeretettel várnak. Jöjjön el Ön is, töltsön el egy pihentető hétvégét Hévízen a szállodánkban!