Blog

Hévízen ősszel

Bár a nyárnak vége, de Hévíz az őszi időszakban is kiváló választás a pihenésre vagy az aktív kikapcsolódásra vágyóknak. A város és a közvetlen környezete számos programmal és látványossággal vonzza a a turistákat.
A következő 5 pontban ötletet adunk a tartalmas őszi időtöltéshez:
1. Ha Hévíz akkor a Hévízi-tó. A vízhőfok a kora őszi napokon is 30°C körüli, a napsütéses délutánokon pedig az évszakot meghazudtoló, már-már nyári élményben lehet részünk.
2. A Balaton északi partjának közelsége számtalan lehetőséget kínál a kerékpárosoknak. Kerékpárúton eljuthatunk Balatongyörökig, ahol megpihenhetünk a Szépkilátónál és élvezhetjük az elénk táruló panorámát.
3. Fedezze fel a közeli várakat. A térség számos történelmi építménnyel büszkélkedik. Gyönyörködjön a kilátásban és keresse fel Rezi várát!
4. Az esős napokon sem marad programok nélkül. Remek időtöltés a Festetics-kastély vagy a Vadászati Múzeum felkeresése Keszthelyen.
5. Sétáljon a városban! A tó környékén számos útvonalat talál. Élvezze az utolsó őszi napsugarakat egy kávézó teraszán, vagy kóstolja meg a helyi pincészetek borait!

+1 Az Easy Suites Hévíz ajánlja: 4=5 éjszakás csomagunk keretében minden programra lesz idő. A részleteket megtalálja itt: 5 éjszakás akció

Az akcióban feltüntetett árak nem tartalmazzák a programok költségeit, az Easy Suites Hévíz nem vesz részt a programok szervezésében.