Ajánlataink

Hévízi kalandok – Aktív programok

Vajon eszünkbe jutnak az aktív programok, ha Hévízre gondolunk? Vajon melyik lenne az a három szó, amivel Hévízt jellemezni tudnánk? Nyugalom, gyógykezelések, pihenés?

Nos, ez biztosan így is van, de higgyük el, hogy Hévíz nekünk ennél sokkal többet kínál! Hiszen a pihenés mellett, valahol sokan vágyunk arra, hogy egy-egy különlegesebb programon is részt vegyünk, hogy legyen miről mesélni otthon a barátainknak. Nézzük meg hát, hogy milyen felejthetetlen élményeket kínál Hévíz az aktív pihenésre vágyóknak, korosztálytól függetlenül.

Hévíz madártávlatból

Gondolt Ön már arra, hogy fentről a fellegekből csodálja meg a Hévízi panorámát? Ha még nem, bátran tegyen egy próbát és gyönyörködjön a magasból a Zalai dombvidék lankáiban, a Balaton kék vizében, a Balaton part épületeiben és ligeteiben. Mindezt egy hőlégballonból kényelmesen megteheti!

Túra két keréken

Nem, itt most nem a kerékpárról van szó, hanem egy formabontó és egyre több rajongót szerző kétkerekű járgányról, ami nem más, mint a segway. Ez a kétkerekű csoda az emberi test mozgásaira alapozva irányítható, teljesen környezetbarát és egy egészen különleges sportélményt tud nyújtani mindenki számára, aki kipróbálja. Ha Ön is élne ezzel a lehetőséggel és egy segway segítségével fedezné fel a környéket, akkor nem kell mást tennie, mint a hévízi Tourinform Irodába betérnie és ott szemügyre venni a High-tech Sportok Bázisa szolgáltatásait. A Bázison egy speciálisan felépített pályán lehet az alapozó tréning nyújtotta kezdő ismereteket megszerezni, a továbblépés pedig egy izgalmas városnéző túra.

Kaland minden korosztálynak

Ön is szívesen kipróbálná a kalandparkok nyújtotta aktív szórakozás élményét? Nos, jó hírünk van, ugyanis nem kell érte messzire mennie. A Tavirózsa Kalandpark Hévíztől csupán 5km-re, a Keszthely-Hévíz összekötő út mellett található. Aki szereti a kihívásokat, annak itt a helye, hiszen a Tavirózsa Kalandpark aktív szabadidős programot kínál családoknak és csoportoknak egyaránt, 3-99 éves korig bezárólag. A kalandpark kivitelezése során figyeltek arra, hogy a lehető legkisebb területre is minél több akadály és pálya készüljön, ezáltal jöhetett létre egy jól belátható kalandpálya, aminek a szülők és kísérők külön örülnek, hiszen így csemetéjüket könnyedén felügyelhetik. A kalandpark tavasztól őszig üzemel 10-től 17 óráig, de a nyári időszakban akár este 20.00 óráig is látogatható.

A mélység titkai

Ha Ön a természet szerelmese és emellett imádja az újdonságokat, akkor semmiképpen se hagyja ki a különleges élményt kínáló barlangtúrákat. Szakemberek segítségével szervezett kereteken belül ismerheti és fedezheti fel a Csodabogyósbarlangot, Balatonederics közelében. A 121 m mély barlang egy rövid szakaszát túravezető segítségével, szakszerű felszerelésben lehet bejárni. Cserszegtomajon a Kútbarlang is igazi kihívás, kizárólag gyakorlott barlangászok számára (engedéllyel), melynek mélyére lejutni 51 m mély kúton lehetséges. A túrák időpontjairól érdeklődjön a hévízi Tourinformban.

Kenuzás télen

Ismer még egy olyan helyet, ahol télen is lehet kenuzni? A hévízi patakot a Hévízi-tó elfolyó meleg, gyógyvize táplálja, így télen sem fagy be. Felejthetetlen élmény télen, hóesésben egy gőzölgő patakon evezni. A kenutúrák ráadásul a patak sűrű növényvilága és védett élővilága miatt csak téli időszakban megengedettek, ezért is igazán különleges élmény ez.

Kerékpározás, túrázás

Hévíz és környéke bővelkedik kiépített kerékpáros utakban és kijelölt túraútvonalakban. Hévíz erdőkben gazdag környéke kiváló lehetőséget nyújt, hogy gyalogosan vagy kerékpárral bebarangolja ezt a vidéket. Kerékpározás, túrázás közben megismerheti a Balaton-felvidék településeit, gyönyörű természeti tájait, a vulkáni tanúhegyeit vagy a Kis-Balaton vízi világát. Hévízen számos lehetőség van a kerékpárbérlésre.

Látogasson el hozzánk, fedezze fel Hévízt és ismerje meg hotelünket!

Foglaljon most igen kedvező áron hévízi hotelünkben!

Szobák kétszemélyes ággyal, erkéllyel, svédasztalos reggelivel már 15.000 Ft-tól foglalhatók!

 

Tel.: +36 70 363 0027

OTP SZÉP Kártyát is elfogadunk!

 

Hévíz aktív programok – Hévízi kalandok – Easy Suites Hévíz