Ajánlataink

Hévízi szállás – Őszi akció

Hévíz, az élet forrása

– egész évben

…és ősszel még csodálatosabb!

Hévíz egész évben nyitva áll Ön előtt, hiszen a Hévízi-tóban bármely évszakban fürdőzhet.

Összegyűjtöttünk néhány ötletet, mivel tegye felejthetetlenné és élménydússá hévízi pihenését ősszel!

 

Az ősz színei az erdőben

Ősszel igazán szép élmény Hévízre látogatni. Az őszi színek elvarázsolnak, elbűvölnek minket.  Szeptemberben és októberben még igen kellemes az idő is – elmúlik a nyomasztó nyári hőség, de még odébb a téli hideg –, így az őszi szezon a tarka színeivel ideális időszak Hévízen egy jó sétára, kirándulásra és a tavi fürdőzésre is. Ráadásul nincs zavaróan nagy tömeg, hanem ilyenkor jól lehet pihenni, kikapcsolódni Hévízen.

Sétáljon az őszi színekben pompázó erdőben, hallgassa a madárcsicsergést, élvezze a friss levegőt, és ha kedve tartja, keressen erdei gombákat. Ajánljuk a Hévíz-tó melletti véderdő sétányt, a közeli Keszthelyi-hegység túraútvonalait és a Kis-Balaton környékét.

Az ősz ízei a termelői piacon

Ősszel a legízesebbek, a legszínesebbek, a legpompásabbak a gyümölcsök és a zöldségek – talán mert magukba szívják, elraktározzák a nyár erejét. Ezért ilyenkor nem szabd kihagyni a Hévízi termelői piac meglátogatását, ahol friss őszi gyümölcsöket (finom csemegeszőlőt, lédús almát, körtét, szilvát) kóstolhat és gyönyörű, színes, formás tököket találhat.

Az ősz zamata a pincékben

Az ősz természetesen a szüret időszaka, így a borkóstolás sem maradhat el, az egregyi pincék látogatását mindenképpen érdemes az őszi hévízi programba betervezniük.

 

Az ősz érzése a levegőben

Még további számos sport (a jógától kezdve egészen a hőlégballonig) és kulturális programot kínál Hévíz és környéke, Keszthely és a Festetics-kastély sincs messze innen.

Amikor napközben kisütnek a csalogató, meleg őszi napsugarak, akkor szobája erkélyére vagy hotelünk teraszára kiülhet egy jó könyvvel és egy finom kávéval. Ha pedig hidegre fordul az idő, amikor hazatér a kirándulásból, hotelünk szaunájában lazulhat, pihenhet, felmelegedhet.

Az ősz ereje a vízben

Akár gyógyulni, akár feltöltődni jön Hévízre, egyedülálló élményben lesz része. A Hévízi-tó Európa legnagyobb természetes gyógytava és a kellemesen meleg vízében (ősszel mintegy 28-30 celsiuis fokos, de télen sem hidegebb 23 celsius foknál) egész évben a szabad ég alatt fürdőzhet. Ősszel is már, de kiváltképp télen, jellegzetes gőz üli meg a tó felszínét, amely látványban is csodálatos és ráadásul jótékony hatással van a hangszalagokra is. A tavat körülvevő véderdő pedig pompás színekben tündököl ilyenkor ősszel.

Ha gyógyulás céljából érkezik, Hévízen sokféle kezelés közül választhat. A tradícionális hévízi gyógykúra alapelemei a fürdőzés a minősített gyógyvízben, a hévízi gyógyiszappakolás vagy gyógyiszapfürdő, valamint a súlyfürdő Dr. Moll Károly hévízi reumatológus találmánya alapján. A kúra kiegészítő eleme az egyéni kezelési terv szerint lehet a Hévízi gyógyvíz fogyasztása ivókútból, gyógymasszázs, egyéni és csoportos mozgásterápia, fizikoterápia, fizikoterápiás kezelések vagy hidroterápia.

 

Látogasson el hozzánk, ismerje meg új hévízi szállásunkat és élvezze Hévíz csodáját ősszel!

Foglaljon most bevezető áron hotelünkben és élvezze az őszi nyugodt pihenést Hévízen!

Szobák kétszemélyes ággyal, erkéllyel már 16.500 Ft-tól foglalhatók!

Tel.: +36 70 363 0027

 

Hévízi szállás – Őszi Akció – OTP SZÉP Kártyát is elfogadunk!